EDDIG MEGJELENT SZÁMAINK

A Magyar Budo 2015/nyári szám tartalmából


Magyar Budo Magazin 2015/nyári száma

A 2015/nyári szám 2. oldalán a 2015. évi kempo világbajnokságon remekül szerepelt magyar csapatról készült fotókat láthatnak az olvasók.

A 3. oldalon közli a magazin a 2014. év küzdősportolóira és harcművészeire beküldött olvasói szavazatok alapján kialakult sorrendet.

A budo rovatban IX. résszel folytatódik "A sógunátus kora" sorozat.

A harci művészetek rovatban a "A hadviselés művészete" sorozat X. részét olvashatjuk. Ezt követi a "Harcművészetek Indiában sorozat" VI. része.

A karate-do rovat a 2015. évi WKF Karate Európa-bajnokság (ahol Tadissi Martial kvótát szerzett az Európa Játékokra) beszámolójával indul. Ezt követik az idei WKF karate egyéni magyar bajnokság és az Ippon Shobu diákolimpia eredményei, majd a karatesport aktuális hírei.

A shidokan karate oldalon a stílus Budapesten megrendezett junior és felnőtt világbajnokságáról olvashatunk beszámolót, valamint további híreket.

A kyokushin karate oldalakon először az IBK híreit, majd a shinkyokushin karate Európa-bajnokságon elért magyar sikereket olvashatjuk.

Az SKS-SKDUN Karate Stílusszövetség oldalán a szervezet Európa-bajnokságon elért remek szerepléséről készült beszámoló, valamint három hazai verseny tudósítása található.

A JKA shotokan karate rovatban a magyar szövetség sportolói által a stílus felnőtt és junior, illetve korosztályos Európa-bajnokságokon elért sikereiről, valamint a Törökbálint Kupa országos bajnokságának győzteseiről olvashatunk.

Először jelentkezik a shitokai oldal.

Az IKGA goju-ryu oldalon a Tomoni Kupa Kovács Margit sensei emlékverseny eredményei találhatók.

A goju-ryu karate rovatban az idei Erzsébet Kupa beszámolója kapott helyet.

A wadokarate rovat a magyar versenyzők WUKF kadet és junior Európa-bajnokságon elért nagyszerű sikereiről ad képes tudósítást.

A kung-fu oldalon a Mádai Norbert által vezetett szervezet mestervizsgája kapott kiemelt terjedelmet.

Az aikido rovatban az Aikikai Aikido Egyesület nyári terveiről tájékozódhatunk.

A színes oldalakon először az SKDUN shotokan karate Európa-bajnokságon készült fotókat láthatjuk, majd a következő oldalon a Bem József - Magyar Budo sportnapról olvashatunk képes riportot. Most is megtalálható a "Szépek és ügyesek" rovat képei. A sort a legtöbb olvasói szavazatot kapott küzdősportolók és harcművészek díjainak átadásán készült képek zárják.

A kempo rovatban a magyar sportolók 2015. évi kempo világbajnokságon elért remek sikereiről olvashatunk.

A WTF taekwondo rovat az idei WTF taekwondo világbajnokság terjedelmes beszámolójával indul, melynek számunkra kiemelkedő eseménye, hogy Kotsis Edina a magyar női versenyzők közül elsőként szerzett érmet a sportág eddigi történetében. Ezt követik a hazai szövetség fontosabb hírei.

Az ITF taekwon-do oldalon a Hatvanban lebonyolított Nemzetek Kupája nemzetközi verseny kapott helyet.

A hapkido rovatban a Do Am Hapkido Szabadidősport Szövetség soron következő jelentősebb programjairól tájékozódhatunk.

Ismét megtalálható az iaido oldal, melyet a jiu-do rovat követ.

A kick-box rovatban a sportág idei diákolimpiájának országos döntője kapott jelentős terjedelmet.

Az akciófilmek sztárjai rovatban ezúttal Vin Dieselt mutatjuk be.

A könyvespolc rovatban egy újonnan megjelent érdekes könyvre hívjuk fel olvasónk figyelmét.

Hosszú idő után ismét jelentkezik a sport és egészség rovat, mely egy sportolók számára nagyon hasznosnak számító készüléket mutat be.

Az olvasóink oldalán most is számos információ található.

A szokásosnál jelentősebb terjedelmű judo rovat a Balatonfüreden megrendezett, és nagy sikerrel zárult veterán Európa-bajnokság eredményeivel indul, melyet a nyílt veterán magyar bajnokság, a junior országos bajnokság, a győri serdülő Európa-kupa és a diákolimpiák beszámolói követnek. A judosport híreit követően itt sem maradt el egy szomorú hír.

A magazin hátsó belső borítóján a veterán Európa-bajnokságon készült színes képeket láthatjuk.

A hátsó borítón Kotsis Edina WTF taekwondo világbajnoki bronzérmes kapott helyet.

A Magyar Budo legújabb száma megvásárolható az újságárusoknál, a budo sportboltokban, továbbá a keleti küzdősportok jelentősebb hazai versenyein is. A régebbi (80) lapszámok szintén beszerezhetők a jelentősebb budo sportboltokban, illetve a szerkesztőségben.

A szerkesztőség telefonszáma: (1)262-4254
E-mail: magyarbudo@itexpert.hu magyarbudo@t-online.hu
Honlap: www.magyarbudomagazin.hu és www.magyarbudo.hu