EDDIG MEGJELENT SZÁMAINK

A Magyar Budo 2016/nyári szám tartalmából


Magyar Budo Magazin 2016/nyári száma

A 2016/nyári szám 2. oldalán a Magyar Kempo Szövetség versenyzőinek az IKF XIII. világbajnokságán és a világkupán elért remek sikereiről, valamint a Magyarországon először megrendezett kempo Grand Prix nemzetközi versenyről közöl képes beszámolókat a magazin.

A 3. oldalon most is több aktuális információ olvasható.

A budo rovatban XIII. résszel folytatódik "A sógunátus kora" sorozat.

A harci művészetek rovatban a "A harcművészet kialakulása és térhódítása" sorozat II. részét olvashatjuk. Ezt követi a "Harcművészetek Indiában" sorozat X. része.

Először jelentkezik a magazinban a Magyar Honvédség oldala, mely a katonai szolgálat iránt érdeklődő fiataloknak nyújt hasznos infomációkat.

A karate-do rovat a 2016. évi WKF karate Európa-bajnokság beszámolójával indul, majd a Magyar Karate Szakszövetség tisztújító közgyűlésének tudósításával folytatódik. Ezt követik a magyar versenyzők külföldön elért sikereiről szóló híradások, valamint a WKF karate egyéni magyar bajnokság és az Ippon Shobu diákolimpia eredményei.

A kyokushin karate oldalon a felnőtt full-contact karate magyar bajnokságról és a kyokushin karate diákolimpia országos döntőjéről olvashatunk, melyet az orosházi kyosok sikereiről szóló beszámolók követnek.

A shito-ryu oldalon a monori utánpótlás versenyről jelent meg képes tudósítás.

Az SKS-SKDUN Karate Stílusszövetség oldalán a 6. SKDUN Európa-bajnokságon és az Európa Utánpótlás Kupán elért magyar sikerek kaptak kiemelt terjedelmet.

A JKA shotokan karate rovatban a JKA felnőtt és korosztályos Európa-bajnokságokon elért szép magyar eredményekről olvashatunk.

A goju-ryu karate rovatban sensei Shimizu Nana 3. danos japán mestert mutatjuk be, valamint itt olvasható az V. Erzsébet Kupa aranyérmeseinek listája is.

Az IKGA goju-ryu oldalon Rebicek Gerd a tradicionális, illetve a verseny karate híveinek álláspontjáról írja le a véleményét.

A wadokarate rovatban a 30 éves magyarországi Shibamori-ha jubileumi szemináriumáról találunk képes beszámolót.

Az aikido rovatban Fujita Masatake shihan emlékére rendezett sikeres edzőtáborról, valamint egy csinos aikidos mesterről és a női önvédelemről kifejtett véleményéről olvashatunk.

A kung-fu oldalon a kung-fu történetéből kapunk újabb ízelítőt, valamint a magyar kung-fusok moszkvai Európa-bajnokságon elért sikereiről is hírt adunk.

A színes oldalakon az SKS-SKDUN Karate Stílusszövetség Európa-bajnokságon készült fotóit láthatjuk, majd két jelentős hazai (kung-fu és kyokushin karate) világversenyre hívjuk fel a figyelmet. Ezt követően a "Szépek és ügyesek" sorozat csinos lányainak fotóit nézhetjük meg. A 26. oldalon a WMMAA amatőr magyar bajnokságról színes fotókkal illusztrált beszámoló található.

A kempo rovatban az I. Budakeszi Kempo Kupa és a Gyulán megrendezett Fight Night gála képes tudósításai kaptak helyet.

Ismét jelentkezett a kyudo rovat, mely az íjászat zen művészetét ismerteti.

A sumo rovatban a sportág idei Európa-bajnokságán elért magyar eredményekről és diplomáciai sikereinkről kapunk precíz tájékoztatást.

Ebben a lapszámban is olvashatunk az iaido alkalmazásáról.

A hapkido rovatban Bang Kyung Won koreai nagymester szemináriumáról közöl képes tudósítást a magazin.

A WTF taekwondo rovatban most is számos jelentős nemzetközi magyar sikerről olvashatunk beszámolókat.

Az ITF taekwon-do oldalon a Hatvanban lebonyolított 14. Nemzetek Kupája verseny kapott kiemelt terjedelmet.

A kick-box rovatban a kick-box világkupa magyar eredményeiről és egy újkígyósi edző kitüntetéséről olvashatunk.

Természetesen most is megtalálható a hagyományos jiu-do rovat.

A közelharc-kézitusa rovatban az Angliában nagy sikert aratott magyar bemutató és a XV. amatőr közelharc-kézitusa bajnokság tudósításai kaptak helyet.

A könyvespolc rovatban egy lokátoros katona izgalmas történetének első részét olvashatjuk.

Az olvasóink oldalán most is számos hír és információ található.

Az akciófilmek sztárjai rovatban ezúttal Mel Gibsont, a sokoldalú filmszínészt és rendezőt mutatjuk be.

A sport és egészség oldalon "A test fokozottan sebezhető pontjai" cikk második részét közli a magazin.

A judo rovat az idei Európa-bajnoksággal kezdődik, majd beszámol a nyílt masters judo magyar bajnokságról, a junior országos bajnokság, valamint a korosztályos diákolimpiák eredményeiről, végül a judosport számos híre zárja a rovatot.

A magazin belső borítóján a VII. Bem József BE - Magyar Budo sportnap képes tudósítása kapott helyet.

A hátsó borítón a Magyar Honvédség képes felhívása érdemel kiemelt figyelmet.

A Magyar Budo legújabb száma megvásárolható az újságárusoknál, a jelentős budo sportboltokban, továbbá a keleti küzdősportok fontosabb hazai versenyein is. A régebbi (84) lapszámok szintén beszerezhetők a szerkesztőségben.A szerkesztőség telefonszáma: (1)262-4254
E-mail: magyarbudo@itexpert.hu magyarbudo@t-online.hu
Honlap: www.magyarbudomagazin.hu és www.magyarbudo.hu