EDDIG MEGJELENT SZÁMAINK

A Magyar Budo 2017/nyár szám tartalmából


Magyar Budo Magazin 2017/nyár száma

A 2017/nyár szám 2. oldalán a magyar kemposok sikeres világbajnoki szerepléséről számol be a magazin.

A 3. oldalon a Magyar Olimpiai Bizottság tisztújító közgyűléséről készült tudósítás.

A budo rovatban XVII. résszel folytatódik "A sógunátus kora" sorozat.

A harci művészetek rovatban "A harc igazi művészete" II. részét (Plavecz Tamás - Plavecz Nándor könyvéből) és "A japán harcművészeti filozófia hajnala" II. részét (Szabó Balázs: Test és tudat című könyvéből) közli a lap.

A karate-do rovat a WKF karate Európa-bajnokság beszámolójával indul, majd a WKF karate korosztályos magyar bajnokság és az Ippon Shobu diákolimpia eredményeivel folytatódik. A rovatot a karate hírek zárják.

Az SKS-SKDUN Karate Stílusszövetség oldalán a magyar sportolók korosztályos stílus Európa-bajnokságon elért sikereit és a jelentősebb hazai versenyek híreit olvashatjuk.

A JKA shotokan karate rovatban a JKA junior és felnőtt Európa-bajnokság magyar eredményei, az idei Tanaka Gasshuku beszámolója és a hazai stílusbajnokság eredményei találhatók.

Először szerepel a magazinban a JSKA shotokan karate stílusszövetség, mely a soproni JSKA Európa-bajnokságról ad képes beszámolót.

Ismét jelentkezik az SKI Hungary szövetség, melynek oldalán részletesen beszámolnak a nagy magyar sikerrel zárult SKIEF Európa-bajnokságról.

Az IKGA goju-ryu oldalon is a magyarországi szövetség versenyzőinek sikeres szerepléséről kapunk információkat.

A goju-ryu karate rovatban a Magyarországi Goju-Ryu Karate-Do Szövetség versenyei és a nemzetközi szemináriumok kaptak kiemelt helyet.

A sumo rovatban a magyarok Európa-bajnokságon elért sikereiről készült képes beszámoló.

A kung-fu oldalon II. résszel folytatódik a képekkel gazdagon illusztrált "Harcművészet gyakorlatai" sorozat.

A színes oldalakon a mai Okinawáról készült képösszeállítás, a hagyományos "Szépek és ügyesek" sorozat hölgyei a "Megörökített pillanatok" és dr. Galla Ferenc táblaavatással egybekötött születésnapi köszöntésén készült fotók láthatók.

A kempo rovatban a XIII. Felcsút Kupáról és a Budakeszi Kempo Kupáról közöl a magazin képes beszámolót.

Az aikido oldalon a Magyar Aikikai Aikido Egyesület létrejöttének 15. évfordulójáról és a Fujita Masatake shihan emléknapról olvashatunk.

A hapkido rovatban a Magyar Do Am Hapkido Szabadidő Szövetség sportolóinak legújabb eredményei és a város vezetésétől kapott elismerés érdemel figyelmet.

A WTF taekwondo rovatban a közelmúlt jelentős versenyeiről, valamint a magyar szövetség fontosabb eseményeiről, benne a 2017-ben Budapesten sorra kerülő kadet Európa-bajnokság előkészületeiről kapunk híreket.

Az ITF taekwon-do oldalon a Hatvanban rendezett XV. Nemzetek Kupája kapott kiemelt terjedelmet.

A kick-box rovatban a budapesti WAKO Világkupa beszámolóját olvashatjuk.

Az ökölvívás rovat kiemelt híre: Erdei Zsoltot választották meg a Magyar Ökölvívó Szövetség új elnökévé.

Az ismét helyet kapott ju-jitsu rovat híre: magyar érmesek is voltak az idei kadet és ifjúsági ju-jitsu világbajnokságon.

A közelharc-kézitusa rovatban a Magyar Közelharc - Kézitusa Szövetség hírei kaptak helyet.

Természetesen most is megtalálható a hagyományos jiu-do rovat.

Az akciófilmek sztárjai rovat vendége ezúttal Mark Wahlberg filmszínész és producer.

Az olvasóink oldalain most is számos érdekes hír és információ található.

A judo rovat a 2017. évi Európa-bajnokság beszámolójával indul, melyet a nyilt masters (veterán) magyar bajnokság eredményei, majd a junior országos bajnokság és a diákolimpiák eredményei követnek. A rovatot most is a judosport hírei zárják. Ezek egyike beszámol arról, hogy öt év szünet után újra megjelent az MJSZ évkönyv.

A magazin hátsó belső borítóján a VIII. Bem József BE - Magyar Budo sportnap képes tudósítása kapott helyet.

A hátsó borítón az október 6-8-án Egerben sorra kerülő 25. SKDUN shotokan karate világbajnokságra hívják fel a figyelmet a szervezők.

A Magyar Budo legújabb száma megvásárolható az újságárusoknál, a jelentős budo sportboltokban, továbbá a keleti küzdősportok fontosabb hazai versenyein is. A régebbi (88) lapszámok szintén beszerezhetők a szerkesztőségben.A szerkesztőség telefonszáma: (1)262-4254
E-mail: magyarbudo@itexpert.hu magyarbudo@t-online.hu
Honlap: www.magyarbudomagazin.hu és www.magyarbudo.hu