EDDIG MEGJELENT SZÁMAINK

A Magyar Budo 2017/őszi szám tartalmából


Magyar Budo Magazin 2017/őszi száma

A 2017/őszi szám 2. oldalán a magyar kemposok Svédországban elért sikeres szerepléséről kapunk képekkel illusztrált tájékoztatást.

A 3. oldalon a X. Világjátékok magyar érmeseit közli a magazin.

A budo rovatban XVIII. résszel folytatódik "A sógunátus kora" sorozat.

A harci művészetek rovatban "A harc igazi művészete" III. részét (Plavecz Tamás - Plavecz Nándor könyvéből) és "A japán harcművészeti filozófia hajnala" III. részét (Szabó Balázs: Test és tudat című könyvéből) közli a lap.

A karate-do rovat a XX. Budapest Open nemzetközi verseny beszámolójával indul, majd a WKF karate magyar vonatkozású híreivel és Hungarian Open nemzetközi verseny eredményeivel folytatódik.

Hosszú idő után ismét jelentkezik az ashihara karate rovat.

A kyokushin karate oldalakon Furkó Kálmán shihan közelmúltban kapott 8. danjáról, European Open Szolnok Kupáról és a Dream Cup World ifjúsági-masters nemzetközi versenyről olvashatunk.

A shotokan karate rovat első cikke Gichin Funakoshi halálának 60. évfordulója kapcsán emlékezik a stílusalapító mesterre.

Az SKS-SKDUN Karate Stílusszövetség oldalán az Egerben lebonyolított SKDUN világbajnokságról közöl tudósítást a magazin.

Az IKGA goju-ryu oldalon a magyar versenyzők idei goju-kai világbajnokságon elért sikereiről olvashatunk.

A goju-ryu karate rovatban a Magyarországi Goju-Ryu Karate-Do Szövetség karatékáinak a WGKF korosztályos világbajnokságon elért kiemelkedő teljesítményéről, valamint a szövetség nyári edzőtáborairól találunk képes tudósításokat.

Az ismét jelentkező kobudo rovatban a fegyveres önvédelmi harcművészet lényegéről olvashatunk.

Az aikido oldalon a Magyar Aikikai Aikido Egyesület megalakulásának 15. évfordulója kapott kiemelt terjedelmet.

A sumo rovatban a magyar versenyzők Világjátékokon történt helytállásáról közöl képes beszámolót a magazin.

A kick-box rovatban a magyar fiatalok korosztályos Európa-bajnokságon elért sikereiről tudósít a lap.

A kung-fu oldalon III. résszel folytatódik a (most is sok színes) képekkel gazdagon illusztrált "Harcművészet gyakorlatai" sorozat.

A "Szépek és ügyesek" sorozatban ezúttal két oldalon láthatjuk a csinos lányokat.

A kempo rovatban a III. Izsó Mihály Emlékverseny Újfehértói Kempo Kupa képes beszámolóját közli a magazin.

A ju-jitsu oldalon a szeptemberben elhunyt soke Vlado Schmidt életútjának felidézése kapott kiemelt terjedelmet.

A hapkido rovatban a Magyar Do Am Hapkido Szabadidő Szövetség sportolóinak full-contact versenyen elért sikereiről és a Velencei-tónál rendezett edzőtáborról készült képes tudósítást találjuk.

A WTF taekwondo rovat élén a budapesti kadet Európa-bajnokság beszámolója szerepel, melyet a szövetség jelentőseb hírei követnek.

Az ITF taekwon-do oldalon a Hatvani TKD Klub sportolói által nemzetközi versenyeken elért eredmények kaptak kiemelt figyelmet, valamint Harmat László (VIII. dan) alapító nagymester 70. születésnapjának megünneplése.

A közelharc-kézitusa rovatban a Magyar Közelharc - Kézitusa Szövetség vezetése egykori fotókkal is megemlékezik Vlado Schmidt mester tanításaira.

Természetesen most is megtalálható a hagyományos jiu-do rovat.

Az akciófilmek sztárjai rovat vendége ezúttal Keanu Reeves filmszínész.

A magazin vendégei rovatban Tóth Éva és Leblanc Győző népszerű operett énekesekről olvashatunk.

Az olvasóink oldalain főszerkesztőnk brüsszeli útjáról készült beszámolót, olvasói leveleket és az ilyenkor szokásos "égi küzdőtérrel" kapcsolatos híreket találjuk.

A judo rovat élén természetesen a Budapesten rendezett világbajnokság beszámolója kapott helyet, melyet a nyílt veterán világbajnokság, veterán Európa-bajnokság eredményei, a junior Európa-bajnokság, ifjúsági világbajnokság, az EYOF, az ifjúsági Európa-bajnokság és a korosztályos magyar bajnokságok eredményei követnek. A rovatot most is a judosport hírei zárják.

A magazin hátsó belső borítóján a budapesti judo világbajnokságon készült fotók kaptak helyet.

A hátsó borítón Japánt (Tokiót) bemutató képeket láthatunk.

A Magyar Budo legújabb száma megvásárolható az újságárusoknál, a jelentős budo sportboltokban, továbbá a keleti küzdősportok fontosabb hazai versenyein is. A régebbi (89) lapszámok szintén beszerezhetők a szerkesztőségben.A szerkesztőség telefonszáma: (1)262-4254
E-mail: magyarbudo@itexpert.hu magyarbudo@t-online.hu
Honlap: www.magyarbudomagazin.hu és www.magyarbudo.hu