EDDIG MEGJELENT SZÁMAINK

A Magyar Budo 2023/nyár szám tartalmából


Magyar Budo Magazin 2023/nyár száma

A 2023/nyár szám 2. oldalán az Ütések, Rúgások, Dobások képek kaptak helyet.

A 3. oldalon három keleti küzdősporttal kapcsolatos jelentős eseményről ad hírt a magazin.

A budo rovatban "A nindzsa harcművészet titkai" sorozat V. része olvasható.

A harci művészetek rovatban "A magyar pusztakezes küzdelmek mozgásanyagának történetéből" sorozat II. részét közli a lap.

A karate-do rovat kiemelt terjedelemben közli a WKF karate korosztályos magyar bajnokság és az ippon shobu karate diákolimpia eredményeit.

A Shotokan Karate Stílusszövetség oldalán a XII. SKDUN shotokan karate Európa-bajnokság és a magyar érmeseinek listái találhatók.

Az IJKA (WSF) Magyarország rovatban a szintén nagy magyar sikerrel zárult WSF Európa-bajnokság érmesei és helyezettjei kaptak helyet.

A goju-ryu karate rovatban képes beszámolót közöl a lap a pesterzsébeti okinawai napok eseményeiről.

Az IKGA goju-ryu oldalon a stílus magyarországi születése óta eltelt 40 év történéseit, sikereit felidéző jubileumi ünnepségről közöl beszámolót a magazin.

Az aikido rovatban arról olvashatunk, hogy az aikido a nemzetközi rendészeti kiképzésben is kiemelt figyelmet kapott.

A Magyar Muaythai Szakszövetség oldalán az érmes helyezésekkel zárult felnőtt világbajnokságról, valamint a szintén szép magyar sikerekkel befejeződött ifjúsági és U23-as Európa-bajnokságról kapunk információkat.

A sumo rovatban az U23-as és U21-es Európa-bajnokságon elért magyar sikerek mellett versenyzőink további szép külföldi teljesítményeiről is hírt ad a lap.

A kick-box rovatban egy a sportban és a tanulásban is kiemelkedő teljesítményt nyújtó kislányt ismerhetünk meg.

A Rendészeti KSZ oldalán Magyary Jenőt, a Gundel étterem ügyvezetőjét (aki heti három edzésen pofozza a boxzsákot) mutatja be a magazin.

A sport és honvédelem rovatban a Gankaku Sportegyesület tavaszi honvédelmi és sporttáboráról olvashatunk képes tudósítást.

A középső színes oldalakon a goju-ryu karate Srí-lankai szemináriumáról, két korosztályos karate versenyről, a szép és ügyes lányokról, a XIX. kempo világbajnokságról és a „kis tigrisek” nagy küzdelmeiről láthatunk fotókat.

A kempo rovatban a 26 magyar érmet hozó XIX. kempo világbajnokságról tudósít a magazin.

A WT taekwondo rovatban most is a Máté Taekwondo és Hapkido Egyesület sportolóinak kiemelkedő sikereiről közöl képes beszámolót a magazin.

Az ITF taekwon-do oldalon a XXI. Nemzetek Kupája verseny kapott kiemelt terjedelmet, de olvashatunk a Hatvani TKD klub sportolóinak Boszniában és a magyar bajnokságon elért sikereiről, valamint a sikeres övvizsgákról is.

A nippon jujutsu rovat kiemelt témája az EJJU kongresszus és szeminárium.

A ju jitsu oldalon a Kaiser SE grapplingben és atlétikában is sikeres sportolóit ismerhetjük meg.

A Feja sport rovatban a kezdők küzdősport versenyéről láthatunk képes beszámolót, s a szervezők egyben felhívják a figyelmet az októberben sorra kerülő újabb versenyre, melyre várják az érdeklődőket.

Természetesen most is megtalálható az olvasóink oldala.

A judo rovat a 2023. évi világbajnokság beszámolójával indul, melyet a szép magyar sikerekkel zárult antalyai Grand Slam, a linzi Grand Prix olimpiai kvalifikációs versenyek beszámolói követnek. Kiemelt terjedelmet kapott a XXIV. nyílt veterán judo magyar bajnokság, melyet a szép magyar sikerekkel zárult veterán Európa-bajnokság tudósítása követ. A folytatásban megtalálhatók a junior országos bajnokság és a hat korosztályos diákolimpia eredményei. A judosport hírei a magyar versenyzők külföldi sikerei mellett közli az MJSZ elnöksége által kitüntetett sportemberek listáját.

A magazin hátsó belső borítóján a veterán judósok bajnokságán készült fotók kaptak helyet.

A hátsó borítón a "Kis harcosok nagy küzdelme a Happy Kids gyermek versenyen" címmel láthatunk ízelítőt a legfiatalabb karatékák mérkőzéseiből.

A Magyar Budo legújabb száma megvásárolható az újságárusoknál, a jelentősebb budo sportboltokban, valamint a keleti küzdősportok nagyobb hazai versenyein is. A régebbi (112) lapszámok beszerezhetők a szerkesztőségben.A szerkesztőség telefonszáma: (1)262-4254
E-mail: magyarbudo@itexpert.hu magyarbudo@t-online.hu
Honlap: www.magyarbudomagazin.hu és www.magyarbudo.hu